MCDONALD'S ALBERT CUYP

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 674 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Albert Cuyp. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 21:11 Slecht. Koude Franse Frietjes & een lauwe Big Mac. Het is bijna knap hoe slecht jullie dingen op elkaar kunnen afstemmen. Aardige bezorger dat wel, maar die kan er ook weinig aan doen.
28 nov 2022 om 23:22 weinig voor veel geld
28 nov 2022 om 22:50 Ordered Veg Mc Chicken but got the Mc chicken instead
27 nov 2022 om 14:42 Verkeerde bestelling gekregen. Ik bestelde 1 een Double Big tasty Maar ik kreeg een Qaurterpounder en die was ook nog goedkoper,1euro betaald voor 1hamburger die ik niet besteld had
25 nov 2022 om 20:41 De cola was half uit de beker gegoten
18 nov 2022 om 11:22 Had 2 burgers en een friet besteld. En ik heb inplaats daarvoor een milkshake en een cola gekregen. Heb erna gewoon weer moeten bestellen. Kan niet eens contact opnemen als ik informatie wil over hoe het zit met terugbetaling.
18 nov 2022 om 0:57 Thuisbezorg did not deliver our order correctly; instead of the drinks we ordered, we got other people's food. We could not contact TB.nl about our order being worng. I'm sorry for whoever got a soda and milkshake instead of two burgers and fries.
13 nov 2022 om 20:59 Niet te vreten koud, geen rietje bij de shake Mc Donalds onwaardig
10 nov 2022 om 0:12 Food arrived mostly cold and dry. Delivery was meant to take 35 mins and arrived over an hour later. Very disappointing.
8 nov 2022 om 22:14 Food arrived cold and soggy. Also ordered upsize but came in regular sized coke & fries. My McFlurry arrived melted. Nothing good about this delivery at all.
5 nov 2022 om 21:03 Geen kadootje bij happy meal
5 nov 2022 om 19:37 Mijn eten is nooit bezorgd maar heb wel netjes betaald.