MCDONALD'S ALBERT CUYP

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 638 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Albert Cuyp. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 10:22 Koude frietjes, lauwe hamburger en lange bezorgtijd!!! Lage ster gaat dus over bezorgtijd . Bezorger was vriendelijk.
25 sep 2022 om 16:26 Duurde mega lang en ze waren dingen vergeten plus koud
24 sep 2022 om 18:18 Helemaal waardeloos, want mijn eten is helemaal nooit bezorgd, terwijl ik daar wel een melding van krijg. Wát een scam.
24 sep 2022 om 17:25 ‘S middags om 13:00 een voordeelmenu besteld, zou niet zo lang moeten duren zou je denken. Het eten kwam 1,5 uur later aan en was helemaal koud, ongelooflijk en dat ook nog eens op je brakke dag. Bezorger was wel lief overigens
23 sep 2022 om 20:39 Heel slecht! Heb 2,5 uur op mijn eten gewacht en schijnt dat mijn eten is bezorgd terwijl hij nooit is aangekomen. Ik bestel nooit meer bij jullie. Zelf die 1 ster verdien jullie niet
22 sep 2022 om 21:20 Delivery guys was super nice and cordial
20 sep 2022 om 7:29 Geen ui/mosterd op hamburgers En 5.65 voor patat met zout Terwijl ik zonder zout had aangevinkt
13 sep 2022 om 22:47 bad delivery
6 sep 2022 om 21:16 Delivery time OK, shame they can’t get the order right or complete.
4 sep 2022 om 19:10 Het was niet lekker, de patat was koud en taai en de hamburger was ook lauw. Ik had er meer van verwacht. Jammer, zal hierdoor niet meer vaker bestellen. Wel een vriendelijke bezorger.
3 sep 2022 om 21:25 we misten veel van onze bestelling en ik hoop dat ik mijn geld daarvoor terug krijg.
29 aug 2022 om 22:46 Bezorger was ruim een half uur later dan de aangegeven tijd en daardoor 2u gewacht. Fanta voor de helft door de tas, alles geplet of in de tas geporpt en het was allemaal lauw! Wat een zooi zeg!