MCDONALD'S ALBERT CUYP

MCDONALD'S ALBERT CUYP Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 579 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Albert Cuyp. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 20:22 Zeer slecht !!! Voor de zoveelste keer , kopte mijn bestelling niet . 90 min wachten , en dan een verkeerde bestelling krijgen …. Kansloos !! LET EENS OP..!!!!!!!
24 mei 2022 om 23:12 I waited for more than 1.5 hours. Ordered one big Mac menu + one double quarter pounder menu.
22 mei 2022 om 20:57 Ordered a fristi with the menu but not there.
21 mei 2022 om 20:23 Missing drinks and part of the meal.
21 mei 2022 om 17:46 Kansloos
18 mei 2022 om 20:16 Only one meal was delivered and I payed for two!!! My order number is 367, on 18th of May.
16 mei 2022 om 22:30 Two hamburgers should not have to take over an hour
16 mei 2022 om 3:18 Veel te lang wachten. Waarschijnlijk omdat thuisbezorgd te weinig capaciteit heeft.
14 mei 2022 om 21:15 Top late All cold Top bad
13 mei 2022 om 10:55 Bezorging duurt lang. Mijn kinderen zo lang wachten voor alleen patat en nugget. 90 minuten. En eten Koud.
11 mei 2022 om 20:54 Eten werd koud afgeleverd. Als je de drukte niet aankunt, zorg dan dat ik niet kan bestellen!
10 mei 2022 om 18:10 Drinken omgevallen friet vergeten eten koud laatste keer dat ik bij jullie bestel